Mijn missie

Relatie therapie

Mijn missie is het vergroten van verbinding bij alle Nederlandse koppels door relatiecoaching een vast onderdeel te laten zijn van elke liefdesrelatie.

Verbinding is een ultieme bron van welzijn. Pas als we voldoende aandacht hebben voor onszelf en onze partners zal de liefde bloeien.

Mijn aanpak is zeer succesvol bij het herstellen van de verbinding in een liefdesrelatie en/of het maken van een besluit. 4-8 sessies zijn vaak al voldoende voor een blijvende verbetering in jullie relatie.

Verbinding en aandacht

Leef je mooiste liefdesleven

Ik sta voor fijne, liefdevolle relaties en vriendschappen. Die zijn het allerbelangrijkste in mijn leven.

Ik sta voor echte verbinding en aandacht. Als ik me verbonden voel, dan voel ik me ontspannen, veilig, gehoord en gezien. Ik voel me geliefd, en dat voel ik in m’n hart en buik. Ik voel de diepe liefde voor de ander. Het voelt als een soort warmte en stilte tegelijkertijd wat me kan raken en ontroeren.

Als er échte connectie is, dan is er even niets anders dan de ander en jij, samen. En dit kan bij alle emoties zijn, samen huilen en daardoor troost voelen. Of dat je de ander jou vasthoudt en je je daardoor gesteund, gewaardeerd en/of geliefd voelt.

Maar het kan ook zijn, samen heel hard lachen om iets. Dan voel je de positiviteit samen met de ander door je lijf en aderen stromen. Het gevoel dat je écht leeft.

Is dit iets wat je mist in jullie relatie? Weet je niet waar je beginnen moet? Voel je je rock bottom zitten en lijkt dit een ver van je bed show? Dat is heel begrijpelijk en heel normaal, en zijn jullie echt niet de enige in. Aarzel niet, en neem contact op. Zodat we samen kunnen bepalen hoe ik jullie het beste kan ondersteunen naar een liefdevolle relatie vanuit rust en liefde, voor jou, je partner en je samengesteld gezin.

Liefde kun je leren

Lopen jullie vast in je relatie?

Met relatietherapie verstevig je je relatie in 5-10 sessies en creëer je een veilige, liefdevolle omgeving voor je kinderen om in op te groeien.

In het begin leek het allemaal fantastisch. Maar nu zitten jullie in een crisis of het loopt eigenlijk al een tijdje niet meer zo lekker. Het loopt niet zoals jullie zouden willen. Dat is heel normaal, en overkomt heel veel koppels.

Gelukkig is er goed nieuws: liefde kun je leren. Een fijne relatie krijgen en houden is een vaardigheid.

Ontdek hoe jullie frustraties en gevoel van gemis, leegte of wanhoop kunnen overwinnen, hoe je je weer aangetrokken tot elkaar kunt voelen en hoe je écht leert luisteren naar de ander. Ik noem dat veelal ook ‘coderen’. Wat de een zegt, is niet perse wat degene bedoelt. De kunst is om samen te ontrafelen wat er in de onderstroom bedoeld wordt. Jullie leren écht luisteren naar de ander en vooral, erkennen wat er is en uitspreken waar je naar verlangt. Om daarna vervolgens samen aan de slag te gaan.

Na afloop van de relatie therapie bereiken jullie samen het volgende:

Acceptatie van onderlinge verschillen

Verdragen van verschillen en spanningen

Uitwisselen van positief gedrag

Beter communicatie

Meer intimiteit

Samen problemen oplossen 

Een crisis of veel ‘gedoe’ hoeft niet het einde te betekenen, maar is juist het begin van een veel diepere verbinding. Voor jezelf, voor de ander en voor je (stief)kinderen.

“Keep going, keep growing, stay connected”

Relatietherapie

Behoefte aan begeleiding?

“Werken aan onderling vertrouwen, veiligheid en verbinding: de basis van iedere liefdevolle relatie.”

Relatietherapie

Ik begeleid jullie samen, professioneel en concreet. Indien relevant zal ik ook systemisch werken inzetten of een familieopstelling doen om vastgeroeste patronen te doorbreken, meer begrip voor elkaar te ontwikkelen en jullie intimiteit te verbeteren.

In een aantal sessies bereiken we al een blijvende verbetering. Concreet en effectief.
Met liefde help ik jullie verder.

Een relatietherapie sessie bestaat uit:

  • 60 tot 90 minuten
  • Prijs: 145 Euro ex BTW
  • Een traject duurt gemiddeld ongeveer 6-8 sessies
  • Frequentie: Bij voorkeur vindt de sessie 1x in de 2 weken plaats
  • Op die manier is er voldoende tijd voor jullie beide om oefeningen uit te voeren en te reflecteren op wat jullie in vorige sessie hebben geleerd.

De sessies worden voorafgegaan door een intake. Deze bestaat idealiter uit 1 gesprek met jullie samen en een kortere sessie van 45 min met elke partner apart. Bij voorkeur doorlopen we de intake gesprekken zo snel mogelijk zodat alle afspraken in één week plaats vinden. Dit geeft jullie het gevoel ergens ‘echt’ mee te starten.

Koppelweekend
  • Een koppelweekend (2-daagse)
  • Prijs: 1750 Euro ex btw per koppel
  • Ja dat is een investering, maar ik zeg altijd “een scheiding of bijvoorbeeld een verpestte zomervakantie met het gezin is duurder”
  • Het volgende koppelweekend is nog niet gepland, maar deze vindt 2x per jaar plaats. Schrijf je hier in op de wachtlijst.

Direct starten

Zelf aan de slag?

Podcast

Ik heb Usher Syndroom en wordt blind in de toekomst. Hoe blijf je overeind in een wereld die steeds donkerder wordt? Laat je inspireren door een raak gesprek tussen Joris de Haas en Sanne Nieuwenhuijse.

Love academy

Ontdek in 5 video’s hoe jullie je opnieuw met elkaar verbinden.

Prijs: 145 Euro
ter waarde van 1 relatie therapie sessie, waar je een jaar lang mee aan de slag kan.

 

Relatie must do’s

Top 7 dingen die elk koppel zou moeten doen.

Denk er niet te lang over na en start vandaag nog voor nieuwe positieve energie in je relatie.

Maak een print screen van deze lijst en deel hem met je partner.

Week van de liefde - 7 game changers

Daag jezelf uit en doe 7 dagen lang geheel belangeloos iets voor jouw partner

Afspraak maken?

Ik leer je graag kennen

Voel je dat ik jou of jullie kan helpen? Of wil je meer weten over mijn relatietherapie en coaching?

Aarzel niet om contact op te nemen. In een gratis kennismakingsgesprek verkennen we waar het jou of jullie om gaat en hoe ik hierin kan ondersteunen.

Plan je gratis kennismakingsgesprek via onderstaande button.