Sanne

Dit is mijn verhaal

Ik ben zo iemand die veel vragen stelt en goed aanvoelt waar het écht omgaat in moeilijke situaties. Door mijn luisterend oor en observatie vermogen stel ik vragen waardoor jij inziet wat jij (en de ander) nodig heeft. Dit alles met mijn drijfveer om de wereld elke dag een stukje mooier te maken.

Wie ben ik?

Ik ben expert op het gebied van persoonlijke groei, liefde en relaties.

  • Als gecertificeerd IBCT-relatie therapeut begeleid ik koppels in hun zoektocht naar liefde, passie en verbinding.
  • Als systeemcoach begeleid ik ook individuen in 1-op-1 coaching naar een moeiteloos leven vanuit flow.

Dit doe ik beide door liefdevolle begeleiding en systemische interventies. Zodat je de dingen niet alleen ‘weet’ met je hoofd maar ook echt ‘voelt’ hoe het anders kan. Hierna kun je je mooiste leven leven, vanuit rust en ontspanning. Voor jou, je partner en je samengestelde gezin.

Verbinding en aandacht

Samengesteld gezin

Ik ben opgegroeid in de kop van Noord-Holland midden in de polder. Sinds 2017 heb ik een samengesteld gezin met mijn vriend Nanne. We wonen in Amsterdam-Zuid. Ja ik ben zo’n bakfiets moeder die regelmatig naar de Geitenboederij gaat met haar kleine. Ik ben trots op ons samengestelde gezin en de goede band die we hebben met de moeder van mijn stiefzoon.

Na jaren gewerkt te hebben als consultant en leidinggevende in het corporate bedrijfsleven, ben ik in 2020 mijn eigen praktijk New Connection gestart. Waarin ik individuen en koppels begeleid naar een betere verbinding met zichzelf, en de ander. Ik geloof dat ongeacht je verleden, je altijd weer nieuwe verbindingen kan leggen op zielsniveau. Door middel van systemisch werken verbind ik je met je eigen binnenwereld en gezin van herkomst. Zodat duidelijk wordt waar jouw belemmerende patronen en triggers zitten. Om vervolgens je daarna te verbinden met je verlangens, dromen én geliefde. Dit geeft jou een liefdevoller en vrijer bestaan, dit alles door nieuwe verbindingen die je maakt met je buik en je hart.

 

Ondersteunen

Wat kan er wel?

Mijn vorige relaties en toekomstige blindheid hebben mij enorm gevormd wie ik nu ben. Ik probeer altijd te kijken naar de dingen die wél kunnen, in plaats van niet. Ik geloof namelijk dat er altijd meer dingen zijn die wel kunnen, dan niet. Verder heb ik door schade en schande geleerd dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk, net zoals dat anderen dat ook zijn. Dat is voor mij in het verleden ook wel eens lastig geweest en keek ik vooral naar de ander of het lot. Ik heb geleerd dat bepaalde stukken verdriet in het leven, je écht helemaal zelf moet dragen en niemand van je kan overnemen… Wél kunnen we er voor elkaar zijn, en elkaar steunen in moeilijke tijden. En dat is voor velen een uitdaging, zelfs in een vertrouwde relatie. Ik heb ervaren hoe het is om verdriet alleen te moeten dragen, zowel toen ik single was, als in een relatie. Maar je hóeft het niet alleen te doen. Net als het herkennen van je triggers en doorbreken van belemmerende overtuigingen. Hiervoor is echter zelfinzicht, moed en compassie nodig. Precies dát is mijn drijfveer om als relatietherapeut en systemisch coach jou hierin te ondersteunen.

Regie nemen

In mijn vorige relaties cijferde ik mijzelf weg en zorgde ik altijd voor de ander en kwam ik zelf te weinig aan bod. Ik leefde niet mijn eigen leven en was alleen maar met de ander bezig. In mijn huidige relatie is dat anders en neem ik regie over mijn eigen ruimte in onze relatie. Wat het een sterke, liefdevolle en gelijkwaardige relatie maakt. Nu kies ik voor mezelf én voor ons samengestelde gezin. Vanuit compassie en liefde voor mezelf en de ander.

In mijn gezin van herkomst hebben mijn ruziënde tienerbroers een grote invloed gehad op mijn kind tijd. Ik heb daardoor geleerd hoe staande te blijven tussen ruziënde mensen en daar is mijn talent voor mediaten geboren. Op latere leeftijd heeft het me vooral ook geleerd wat voor effect bepaalde patronen uit gezin van herkomst hebben voor alle partijen op volwassenen leeftijd. Je gezin van herkomst, bepaald ook enorm hoe je later in je volwassen leven getriggerd wordt in je relaties. Iets wat ik bij mezelf en anderen zie. En waarvan ik overtuigd ben dat je negatieve dynamieken kunt transformeren naar liefdevolle relaties.

“Regie over mijn eigen ruimte in onze relatie”

Resultaatgericht

Wat is mijn aanpak?

Ik heb een no-nonsense stijl en zeg waar het op staat. Ik laat nuchtere mensen op een gemakkelijke manier kennis maken met systemisch werken zodat blokkades en belemmerende patronen zichtbaar worden voor jou (en je partner).

Ik ben doortastend, en ik laat niet los totdat we samen resultaat hebben bereikt. Verder vind ik het belangrijk dat in moeilijke tijden of lastige gesprekken waar we praten over rake zaken, er ook ruimte is voor humor en een lach. Het leven is soms al zwaar genoeg.

Toen ik een paar jaar geleden het boek De Fontein (Els van Steijn) las over systemische wetten en familieopstellingen was ik zó geïntrigeerd en voelde ik zo sterk: ‘dít zou iedereen moeten lezen’. Wat zou de wereld er dan een stuk mooier uitzien’. Toen ik dit boek las tijdens een heerlijke vakantie week op Vlieland, viel ik bijna van mijn stoel van verbazing en tegelijkertijd voelde ik een enorme bevestiging. Dit is wat ik moet doen in mijn leven: Systemisch werken combineren met coaching en relatietherapie, om jou te helpen naar een liefdevoller leven. Voor jou, je partner en samengestelde gezin.

Ik ben nuchter maar heel bewust van energieën die ik waarneem. Ik noem het mijn intuïtie die ik inzet in mijn werk met jou en jullie. Je denkt misschien nu “Oh ik wil niet dat het te zweverig is” of tegelijkertijd ben je ook wel nieuwsgierig naar systemisch werken. Ik snap dat helemaal want ik herken dat zo van mezelf van aantal jaren geleden. Ik zal niet met je gaan wierroken bij aankomst, maar wel vragen stellen en interventies doen die je ziel raken. Bij sommige dingen zijn na afloop van een sessie er geen woorden voor, maar het ‘voelt’ anders nadat ‘kwartjes’ zijn gevallen.

Systemische werken is voor mij een bijzondere combinatie van spiritualiteit en gezinsdynamieken. Wat onverklaarbare dingen voelbaar maakt, soms zijn er geen woorden voor, maar dat hoeft ook niet. Je zult het voelen tijdens onze sessies en weer flow bereiken in je (liefdes)leven. Waardoor oude belemmerende patronen oplossen en je leven op meerdere vlakken verbetert.

Afspraak maken?

Ik leer je graag kennen

Voel je dat ik jou of jullie kan helpen? Of wil je meer weten over mijn relatietherapie en coaching?

Aarzel niet om contact op te nemen. In een gratis kennismakingsgesprek verkennen we waar het jou of jullie om gaat en hoe ik hierin kan ondersteunen.

Plan je gratis kennismakingsgesprek via onderstaande button.